Chaty a chalupy > Blog

Zdraví je cennější než zahraniční dovolená

Blog 11. března 2020 - Petr Fix, manažer portálu CS-CHALUPY

Zdraví je cennější než zahraniční dovolená

Zdraví je cennější než zahraniční dovolená

Zdraví je cennější než zahraniční dovolená - experti se shodují, že zákazníci pro letošní rok nadřadí své zdraví před zahraniční dovolenou.

Je více než pravděpodobné, že mnoho lidí stráví své letošní dovolené na chalupách v Čechách, popř. na Slovensku. Je sice teprve březen, ale vzhledem k událostem několika posledních týdnů začíná mnoho lidí přemýšlet nad tím, že toto léto nebude z pohledu dovolených jako ty předchozí - Koronavirus dramaticky ovlivní letošní dovolené. Lidé budou místo pobytů v zahraničí setrvávat raději v domácím, bezpečnějším prostředí. Realisté už předestírají první možná řešení - odzimovávají své chalupy.

Za portál www.cs-chalupy.cz jsme na tuto skutečnost připraveni - klientům poskytujeme široký výběr kvalitních chat a chalup k pronajmutí v ČR i SK. Masivně v těchto měsících investujeme do bannerové reklamy na Seznam.cz. Všichni majitelé chat, chalup, penzionů a apartmánů, kteří u nás prezentují mají od nás navíc od letošního roku ZDARMA prezentace svých objektů také na našich partnerských portálech:

1) Portál Bezrealitky https://www.bezrealitky.cz/vypis/nabidka-pronajem/chata-chalupa

2) Portál pro rodiny s dětmi: https://www.pidak.cz/chaty-a-chalupy

3) Portál Svět na netu: https://svetnanetu.cz/2020/02/14/chaty-a-chalupy

a další....

Pracujeme pro Vás, Vaše CS-CHALUPY

zpět

Přidat NOVÝ OBJEKT + Služby a CENÍK Jsme na Facebooku

Máme něco zlepšit?

Napište správci portálu...